Η Σχολή μας

 

Η L.A είναι η μοναδική Salsa σχολή χορού στα Βόρεια-Ανατολικά Προάστια της Αττικής και μία από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτόν τον φανταστικό χορό.

Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο της Salsa, η L.A Dance Academy SalsoSchool γνωρίζει τα «μαγικά συστατικά» για να κάνει την κάθε ημέρα «γιορτή»!  Ποιά είναι αυτά;

 

-         Μοντέρνες μεθόδους διεξαγωγής των μαθημάτων, ώστε κάθε ώρα μαθήματος να είναι γνώση, εμπειρία και διασκέδαση!

 

-         Δάσκαλοι – Χορευτές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Salsa!

 

-         Ευχάριστες και πλήρεις εγκαταστάσεις για άνετα και ασφαλή μαθήματα.

 

-         Εβδομαδιαία Parties με ασταμάτητο κέφι, χορό, μαθήματα από όλη την ομάδα της σχολής.

 

-         Χορευτικές βραδιές στους χώρους της σχολής.

 

-         Εκδρομές και συμμετοχές σε Φεστιβάλ Salsa σε όλο το κόσμο αρκετές φορές το χρόνο.

 

-         Έμπειρη ομάδα συντελεστών της σχολής σε κάθε επίπεδο.

 

 

Ο Στόχος μας

 

“Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, γεμάτο διάθεση και  με όχημα το χορό να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη Salso-παρέα σε όλη την Αθήνα. Θέλουμε ο κάθε ένας μας, μέσα απο τα μαθήματα, τα Parties, τις εκδρομές και τις διάφορες δραστηριότητες της L.A Dance Academy,  να εισπράτει την πιο  δυνατή εμπειρία. Έχοντας φροντίσει λοιπόν για όλες αυτές τις "λεπτομέρειες", το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε να μας βρείτε!”

Alejandro!

 

Η Ομάδα μας

 

Στην σχολή μας γνωρίζουμε ότι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που συνθέτουν μια ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι λοιπόν η ομάδα της L.A Dance Academy αποτελείται απο ανθρώπους με διάθεση, όρεξη και πάθος για αυτό που κάνουν. Ξεκινώντας από την τηλεφωνική επικοινωνία, την υποδοχή των μαθητών, την εκπαιδευτική κατεύθυνση και φτάνοντας μέχρι την εκπαίδευση απο τους δασκάλους μας, ένα χαμόγελο θα είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Όλοι οι δάσκαλοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι στους χορούς που διδάσκουν και ειδικά εκπαιδευμένοι στο σύστημα διδασκαλίας της σχολής μας.

 

Margarita (L.A Dance Αcademy Coordination)

St@m (Salsa L.A)

Manos - Dimitra (Kizomba - Bachata)

Alejandro - Nefeli (Salsa L.A - Salsa Cuban - Salsa Rueda - Kizomba - Bachata)